background

Uimahallivuorot 2016-2017

HUOM! Joululoman aikana 24.12. ja  la 31.12. ei ole uimahallivuoroa. Vuorot jatkuvat sitten 7.1.2017.

 

Raatin uimahallivuoro

 • Jäsenille tarkoitettu uimahallivuoro on Raatin uimahallissa lauantaisin klo 17:30-19:00 (29.10.2015-29.4.2017). 
 • Joinakin yksittäisinä kertoina hallivuoro voi olla pelkästään pelastautumis-, slalom- tai kurssikäytössä, mutta niistä ilmoitetaan erikseen. Myös uimakilpailuista, pyhistä tai muista syistä peruuntuneista kerroista ilmoitetaan tällä sivulla.
 • Käytössämme melontaa varten ainoastaan syyvä allas, katsomon alla ja uutuutena muissakin altaissa voi käydä uimassa. Vuorot ovat ilmaisia 31.12.2016 asti ja ne on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille. 
 • Allastiloihin pääsee uudella PIN-koodilla. Viime vuosina käytössämme oleva koodi ei ole voimassa enää. PIN voi kysyä puhelimella 040-5840845 tai s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 • Pukukaappien avaimet ovat valmiina pukukaappien ovissa ja ne toimivat millä tahansa kortilla (esim. kirjasto-, liikkeiden kanta-asiakas-, Oulucard-kortti). Kortti laitetaan oven sisäpuolella olevaan rasiaan, jonka jälkeen voi sulkea oven avaimella. Mikäli omaa korttia ei ole, palvelupisteeltä saa avainkortin lainaan.
 • Kalusto on siirrretty uimahallin katsomon perällä olevasta ovesta ulkokatsomossa johtavaan käytävään. Aukkopeitot ja liivit ovat samassa paikassa. K&C:n ja OSM:n kajakit ja varusteet ovat yhteiskäytössä. Vuorolle saa tuoda omaa kalustoa aina kun haluaa ja kalusto on pestävä huolellisesti ennen altaasen menoa. Omia kajakkeja ei voida säilyttää uimahallissa ilman erilllistä lupaa toiminnanjohtajalta. Sukeltajien käytössä oleva iso puinen säilytyslaatikko on oltava vapaa kajakeista ym varusteista. Kulku sähkökaapin ovelle täytyy olla myös vapaa.
 • Jokaisella vuorolla on valvoja, jonka rooli on opastaa kävijöitä (mm. näyttää missä kajakit ja varusteet on ja kertoo missä altaassa voi käydä ja kuinka hallissa toimitaan), sekä toimia yhdyshenkilönä uimahallin henkilökunnan kanssa.
 • Tarjolla siis hyvä mahdollisuus harjoitella ja opetella mm. melontatekniikkaa, eskimoita ym.
  Vuoroilla on yleensä kokeneita melojia, joilta voi kysellä neuvoja.
 • Vuorolla voi myös käydä muissa altaissa uimassa, eli kuntoallas ja lasten altaat ovat myös käytössämme.

Vuorojen jako ilmoitetaan aina tällä sivulla. Seuraavat vuorot on jaettu:

- 18.2.2017. Yleisvuoro.

- 25.2.2017. Eskimokäännöskurssi. Allas ei ole kurssille varattu, joten tervetuloa kaikille! 

 
 
2017  Melontaseura K&C ry   globbers joomla templates