Kuvaus: Kurssi kestää 2 tuntia ja se pidetään Tukkisaaren edustalla. Kurssilla keskitytään kaksikkomelontaan ja tavoite on antaa kurssilaisille laajan kirjon perustekniikoista, joilla voi hallita avokanoottia, myös virtaavassa vedessä. 

Aika: keskiviikko 5.10.2016 klo 17-19

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tukkisaaren vaja
 
 
Karttatiedot ©2014 Google
 
 
Kartta
Satelliitti
Earth

 

Kurssin sisältö: Ennen vesille menoa käydään teoria läpi. Tasapainon hallinta (kanootin kallistaminen ilman tasapainon menettämistä), suoraanmelontatekniikka (J- ja C-vedot yksiköllä ja kanootin ohjaus perältä kaksikolla), kanootin ohjaaminen (peräohjaukset, puolikaarivedot, etuperäsin = duffekki, ristivedot ja ristiduffekki, kanootin kallistaminen käännöksissä yksiköllä) ,sivuttainmelonta (vauhdilla tai ilman vauhtia), taaksepäin melonta ja kanootin pysäyttäminen. Opetuksessa käytetään poijuilla merkittyjä ratoja. Kuten kajakkimelontakursseilla käydään perustekniikkaa läpi rannassa kuivaharjoitteluna ennen vesille menoa.

Osallistujamäärä: Kurssille otetaan 4-10 osallistujaa.

Kalusto: Seura omistaa vain 3 avokanoottia,  mutta on mahdollista saada lisää kanootteja. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä onko sulla oma kanootti vai tarvitsetko seuran kalustoa.

Hinta: 30€ (15€ K&C:n jäsenille ja Oulun Korkeakoululiikunnan sporttipassilla). Maksuohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen. Maksuvälineinä käy tilisiirto, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum saldo verkkomaksupalvelu, epassi verkkomaksupalvelu, TYKY kuntosetelit ja TYKY Online verkkomaksupalvelu

Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. K&C ry:llä on oman toimintansa
kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

Ilmoittautumiset: lomakkeella 

Tiedustelut ja lisätietoja: sylvain.eckhardt(at)kc.fi tai puhelimitse (040-5840845)

Joomla templates by a4joomla