Tämä kurssi on sinulle mikäli haluat tehdä enemmän kuin "lillua" laudan päällä, esimerkiksi mennä eteenpäin tehokkaasti, pysyä helposti suunnassa, tehdä loivia ja jyrkkiä käännöksiä nostamalla keulaa. Tällä kurssilla kastut varmasti, kelin mukaiset varusteet ja rohkea asenne!

Osallistumiseksi ei tarvitse omistaa omaa lautaa ja melaa, sillä K&C:llä on kuusi lautaa käytettävissä. Kurssille voi toki osallistua omalla, laina- tai vuokralaudalla.

Kooste kesän 2018 kursseista:

 

 

Aika:

- kurssi 1: pe 28.7.2023 klo 17:00 - 19:00 Tukkisaaressa.

- kurssi 2:

- kurssi 3:

- kurssi 4 :

- kurssi 5 :

 

Paikka: Tukkisaari (Tukkisaarenkuja)

Kurssin sisältö:

- Pikaisesti turvallisuusasioita ensin. Millä varusteella voi mennä ja mihin. Pukeutuminen, laudan valinta, turvavälineet (liivit ja karkuremmi)

- Laudan haltuun otto. Rennosti tutustuminen lautailuun ja tasapainon säätäminen. Melonta-asento. Tutustuminen laudan ominaisuuksiin ja muun muassa evän vaikutukseen.

- Eteenpäin melonta, käytännössä miten meloa tehokkaasti tai taloudellisesti ilman että tarvitsee vaihtaa puolta joka toisen vedon jälkeen (melaote, melatekniikka , C-veto), liikeradat. Tavoite: päästää melomaan suoraan vähintään 20 vedolla samalta puolelta.

- Loivat käännökset (puoli)kaarivedolla, etuperäsimellä ja crossilla (ristietuperäsin)

Jos aikaa (ja intoa) riittää:

- Jyrkät käännökset yhdistämällä  painonsiirto, asennon vaihto ja melatekniikat (kaariveto, etuperäsimet). Näillä käännöksillä testataan rajoja ja kastuu 100 varmasti :)

- Rantalähtö

- "Surffiasento" mikäli haluaa joskus surfata merellä, joella taikka veneen peräaalloilla.

 

Kouluttaja:  Sylvain Eckhardt

Hinta on seuraan kuulumattomilta 30€/hlö, jäseniltä sekä Oulun korkeakoululiikunnan sporttipassilla 15€/hlö. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja TYKY kuntosetelit käyvät maksuvälineenä, sekä e-passi, TYKY Online ja Smartum Saldo verkkomaksupalvelut.

Kalusto: K&C:llä on vain kuusi lautaa käytettävissä ja ovat ensisijaisesti K&C:n jäsenten käytössä. Laudat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä, nopeimmat syövät hitaammat ;) Kurssille voi osallistua omalla tai lainalaudalla.

Ilmoittautuminen
Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi voidaan perua jos osallistujia on liian vähän. Ilmoittautuminen tapahtuu NETTILOMAKKEELLA

 
Joomla templates by a4joomla