background

Get Up, Stand Up! - SUP melonnan perusteet 2017

Tämä kurssi on sinulle mikäli haluat tehdä enemmän kuin lillua laudan päällä, esimerkiksi mennä eteenpäin tehokkaasti, pysyä helposti suunnassa, tehdä loivia ja jyrkkiä käännöksiä nostamalla keulaa. Tällä kurssilla kastut varmasti, kelin mukaiset varusteet ja asenne!

Osallistumiseksi ei tarvitse omistaa omaa lautaa ja melaa, sillä K&C:llä on kolme lauta käytettävissä. Lautoja voi myös vuokrata paikallisilta yrityksiltä (esimerkiksi Nallikarin Surf Centerista tai Lappiksen kiikelin vuokraamolta.

Aika:

- kurssi 1: to 29.6.2017 klo 17:00 - 19:00. Seuran molemmat laudat varattu jo. Osallistuminen onnistuu laina-, vuokra- tai omalla laudalla. 

- kurssi 2: pe 28.7.2017 klo 13-15. (0 osallistujaa eli molemmat laudat vapaina - päivitetty 7.7.2017) 

- kurssi 3: ajankohta auki

- kurssi 4 : ajankohta auki

 

 

Paikka: Tukkisaari (Tukkisaarenkuja)

Kouluttaja:  Sylvain Eckhardt

Hinta on seuraan kuulumattomilta 30€/hlö, jäseniltä sekä Oulun korkeakoululiikunnan sporttipassilla 15€/hlö. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja TYKY kuntosetelit käyvät maksuvälineenä, sekä e-passi, TYKY Online ja Smartum Saldo verkkomaksupalvelut.

Kalusto: K&C:llä on vain kaksi lautaa käytettävissä ja ovat ensisijaisesti K&C:n jäsenten käytössä. Laudat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä, nopeimmat syövät hitaammat ;)  Kurssille voi osallistua myös omalla tai lainalaudalla.

Ilmoittautuminen
Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi voidaan perua jos osallistujia on liian vähän. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella

 
2018  Melontaseura K&C ry   globbers joomla templates