background

Get Up, Stand Up! - SUP melonnan perusteet 2018

Tämä kurssi on sinulle mikäli haluat tehdä enemmän kuin "lillua" laudan päällä, esimerkiksi mennä eteenpäin tehokkaasti, pysyä helposti suunnassa, tehdä loivia ja jyrkkiä käännöksiä nostamalla keulaa. Tällä kurssilla kastut varmasti, kelin mukaiset varusteet ja asenne!

Osallistumiseksi ei tarvitse omistaa omaa lautaa ja melaa, sillä K&C:llä on neljä lautaa käytettävissä. Lautoja voi myös vuokrata paikallisilta yrityksiltä (esimerkiksi Nallikarin Surf Centerista tai Lappiksen kiikelin vuokraamolta.

Aika:

- kurssi 1: su 1.7.2018 klo 14:00 - 16:00 Tukkisaaressa

- kurssi 2: ti 10.7.2018 klo 17-19 Tukkisaaressa

- kurssi 3: ma 30.7.2018 klo 16-18 Tukkisaaressa

- kurssi 4 : ke 8.8.2018 klo 15-17

Paikka: Tukkisaari (Tukkisaarenkuja)

Kouluttaja:  Sylvain Eckhardt

Hinta on seuraan kuulumattomilta 30€/hlö, jäseniltä sekä Oulun korkeakoululiikunnan sporttipassilla 15€/hlö. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja TYKY kuntosetelit käyvät maksuvälineenä, sekä e-passi, TYKY Online ja Smartum Saldo verkkomaksupalvelut.

Kalusto: K&C:llä on vain neljä lautaa käytettävissä ja ovat ensisijaisesti K&C:n jäsenten käytössä. Laudat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä, nopeimmat syövät hitaammat ;)  Kurssille voi osallistua myös omalla tai lainalaudalla.

Ilmoittautuminen
Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi voidaan perua jos osallistujia on liian vähän. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella

 
2019  Melontaseura K&C ry   globbers joomla templates