Kuvaus: Kurssit kestävät 2 tuntia  ja se pidetään Tukkisaaressa. Tämä tekniikkakurssi on jatko alkeet-II kurssille, mikäli haluat perehtyä merikajakin käsittelyyn ja kehittyä merimelonnan erikoistekniikoissa. Merikajakin hallinta perustuu erilaisten melanvetojen (kaarivedot, etuperäsimet, melaperäsimet, yksinkertaiset yhdistelmävedot ym...) ja kajakkin kallistamisen yhdistämiseen.

Pääsyvaatimus: LUE HYVIN TARKASTI!  Olet käynyt alkeet II- kurssilla (klikkaa päästäksesi tarkistamaan alkeet II kurssin sisältöä) tai sinulla on vastaavat taidot. Muun muassa eteenpäin melonta sujuu ja kaarivedot, melaperäsimet (takaperäsin ja etuperäsin) ovat tuttuja asioita.

Aika:

- kurssi 1 : to 27.7.2023 klo 17-19 Tukkisaaressa

- kurssi 2 : to 10.8.2023 klo 17-19:30 Tukkisaaressa

- kurssi 3 : ke 23.8.2023 klo 17-19:30 Tukkisaaressa

- kurssi 4 :

- kurssi 5 :

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tukkisaaren vaja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karttatiedot ©2014 Google
 
 
Kartta
Satelliitti
Earth

 

Kurssin sisältö:

- Hiotaan tasapainon hallinta ja kajakin kallistaminen (lantion alueen joustavuus) ensi laiturilla ja sitten vesillä.

- Kajakin kallistus paikalla ja vauhdissa, miten se vaikuttaa?

- Kaariveto ja kallistus, etuperäsin ja kallistus, melaperäsimet ja kallistus.

- Yhdistelmä kaariveto-melaperäsin ja kallistus

- Yhdistelmä kaariveto ja etuperäsin ja kallistus. 

Osallistujamäärä: Kurssille otetaan 4-8 osallistujaa.

Hinta: Seuraan kuulumattomilta 30€/hlö, jäseniltä ja ennen kurssia jäseneksi liittyviltä 15€/hlö.  Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Hinta sisältää kaluston (kajakki, aukkopeite, mela, kelluntaliivit) ja opetuksen.

Varusteet: Omilla välineillä voi osallistua. Seuralta voit lainata kurssin ajaksi (myös mikäli et kuulu seuraan) kajakit, melat, liivit ja aukkopeitteet.  Kajakin kallistukset tarkoittavat aina rajojen testaamista ja kaatuminen on aina mahdollinen ja jopa suositeltava, joten kelin mukainen vaatetus on suositeltava. Alkukesällä märkä- tai kuivapuku ovat hyviä, kesämmällä pärjäät vähemmälläkin, sillä vesi on ehtinyt lämmetä.

Maskuvälineet:

- Tilisiirto

- Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit

- SmartumiPay mobiilimaksu

- Tyky kuntosetelit

- Tyky online

- Epassi mobiilimaksu (http://epassi.fi)

- Edenred Virikesetelit

- Edenred mobiilimaksu

- Eazybreak mobiililiikuntaseteli

 Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. K&C ry:llä on oman toimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

 Ilmoittautuminen: NETTILOMAKKEELLA . Peruutuspaikkoja tulee aina jonkin verran, joten kannattaa ilmoittautua varasijoille, vaikka kurssit olisivat jo täynnä.

Miten jatkossa? Seuraava askel on oma harjoitus. Noin kymmenkunnan tunnin oman harjoittelun jälkeen voi tulla seuraavaan kurssin "Merimelonnan edistyneet tekniikat". Seuraavalle kurssitasolle siirrytään ainoastaan, kun asiat ovat kunnossa, pelkkä kurssille osallistuminen ei riitä.

Joomla templates by a4joomla