background

Grönlantilaismelonnan perusteet 25.3.2017

Grönlantilaismelonnan perusteet - kurssi Raatin uimahallissa klo 16-19

Kouluttaja: grönlantilaismelontaan erikoistunut Tatu Hirvonen ja apuna Sylvain Eckhardt

Kurssilla perehdytään grönlantilaismelonnan perusteisiin keskusteluiden ja harjoitteiden kautta. Tule etsimään tapoja tehdä melomisesta kevyttä, luonnollista ja tehokasta.

Paikalla grönlatilaismelontavälineistöä kokeiltavaksi.

Huom! Kurssin teoriaosuus alkaa jo klo 16 uimahallin kahviossa (1. krs) josta siirrytään normaalivuoron puitteissa altaalle treenaamaan grönlantilaismelojen kanssa klo 17:30-19:00. 

Lue grönlantilaismelonnasta ja Tatusta Tatun blogissa: http://www.pikkulahdenpalvelut.fi/blogit/27

Ilmoittautuminen

Kurssille otetaan max. 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi voidaan perua jos osallistujia on liian vähän. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella. LINKKI

Hinta: 20€ K&C:n jäsenille ja 40€ K&C:n ulkopuolisille. Hinta on hieman korkeampi kuin tavalliset kurssit, koska "vieraileva tähti" kouluttaja Tatu tulee Raahesta ja hänelle maksetaan korvauksia. Oulun korkeakoulun sporttipassilla hinta on myös 20€/hlö. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen mutta vasta kun osallistuja on saanut kuittausta, että ilmoittauminen on tullut perille ja mahtuu kurssille mukaan. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä TYKY kuntosetelit käyvät maksuvälineenä (setelit tuodaan paikan päälle). Lisäksi Smartum saldo, TYKY online ja e-passi verkkomaksupalvelut käyvät. 

Tilisiirtotiedot:

Summa: 20€ tai 40€

Tilinumero:   FI47 8000 1370 6578 36.

Maksun saaja: K&C ry

Viite: 17 200

 

2017  Melontaseura K&C ry   globbers joomla templates