background

Kurssit 2018

Kurssit 2018

Ajankohtaista: KYSELY UIMHALLIKURSSEISTA KAUDELLE 2017-2018 (lisätty 29.9.2017). Uimahallivuorot alkavat lauantaina 28.10.2017 ja pyörivät koko talvikauden huhtikuun 2018 loppun asti. Hallikaudella on tarkoitus pitää erilaisia tekniikkakursseja ym harjoituksia ja toiveita otetaan vastaan Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa siihen, minkälaisia kursseja tullaan järjestämään uimahallivuoroilla.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

 

K&C ry järjestää erilaisia melontakursseja. Kurssit ovat tarkoitettu niin seuran jäsenille kuin ulkopuolisillekin. Maksupolitiikka suosii kuitenkin seuran jäsenyyttä, sillä jäsenet pääsevät osallistumaan kursseille edullisemmin.  Myös Oulun korkeakoululiikunnan sporttipassilla pääsee osallistumaan edullisesti. Sporttipassilaisille tarjotaan sama alennus kuin K&C:n jäsenille.

Lisäksi järjestämme tilauskursseja. Jos haluatte tilata kurssin omalle porukalle, tarjoamme valmiita kurssipaketteja. Tutustu tarjontaan tai ota yhteyttä toiminnanjohtajaan puhelimitse (040-5840845) tai sähköpostitse (sylvain.eckhardt (ät) kc.fi) 

Oletko ajatellut antaa lahjaksi K&C:n melontakurssin? Teemme lahjakortteja, pyydä oma lahjakortti toiminnanjohtajalta!

Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu nettilomakkeilla. Linkit kurssikohtaisiin lomakkeisiin löytyvät kurssisivuilta.

Alkeiskursseja on kahdenlaisia, kuten koulutusjärjestelmäkaavassa käy ilmi. Alkeet I ovat peruskurssit, joita kutsutaan yleisesti alkeiskursseiksi. Alkeet II ovat jatkokursseja alkeet I - kursseille. Kursseja järjestetään kysynnän mukaan noin 10 alkeet I - kurssia (Alkeet I-1, Alkeet I-2.... Alkeet I-10) ja noin 6 alkeet II - kurssia (Alkeet II-1, ALKEET II-2, jne...). Nuolet osoittavat missä järjestyksessä käydään eri kursseja. Jatkokursseille osallistujalla täytyy olla riittävä lähtötaso, mutta alemman tason kursseja ei ole pakko olla käyty että pääsee seuraavan tason kursseille.Oma tekniikkataso ratkaisee.'

- Grönlantilaiselontaklinikka la 20.1.2018

- Eskimokäännöskurssi nro 1 - la 27.1.2018

Eskimokäännöskurssi nro 2 - la 10.2.2018

2018  Melontaseura K&C ry   globbers joomla templates