Huom: ensimmäisen kurssin alkuperäinen ajankohta oli 7.6. mutta osallistujien vähyyden takia kurssi siirtyi uudelle ajankohdalle.


K&C järjestää koskenlaskukursseja, jotka ovat kosimelonnan jatkokursseja. Kurssit pidetään pääosin Koitelissa ja Taivalkoskella vesitilanteesta riippuen.

- Kurssi 1 : ti 14.6.2022 klo 17-20 Koitelissa. Kokoontuminen  klo 16 Nokkalassa

- Kurssi 2:

- Kurssi 3:

 

Kuvaus: kurssin tavoite on antaa perustieto/taito II-luokan koskien laskuun.

Koskien luokitus on hyvintulkinnan varainen ja Koitelin koskien tai Taivalkosken taso on tälle kursslile puhuvampaa kuin jokin numero tai luokka itse.Korkealla kevättulvavedellä Koiteli on III lk Suomalaisittain tai vanhemman koulukunnan mukaan (kesämmällä koski muuttuu II-  koskeksi), kun taas se tulkitaan vain II luokan koskeksi nykyään koskenlaskijoiden keskuudessa (korkealla vedellä).

Pääsyvaatimus: osallistuja on käynyt "johdatus koskimelontaan" sekä " koskimelonnan tekniikan syventävällä kurssilla" ja on harjoitellut koskessa voin vuoden. Kajakin käsittelytekniikat ovat hiottu ja kunnossa (etuperäsin, S-veto, tehokas teteenpäin melonta, kallistukset, akanvirrat).

Paikka: Pääosin Koiteli vesitilanteesta riippuen, mutta myös Taivalkoski.

Sisältö: Kosken skouttaaminen, linjojen suunnittelu, eri linjojen harjoittelu. Passiivinen ja agressiivinen (tehokas) melonta, pysähtyminen akanvirtoihin, stoppariin läpilasku ja buuffaus (perusteet).

Osallistujamäärä: Kurssille otetaan max. 6 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi voidaan perua jos osallistujia on liian vähän.

Hinta: Seuraan kuulumattomilta 40€/hlö, K&C:n jäseniltä 20€/hlö, alle 16v 10€. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Smartumin liikunta- sekä kulttuurisetelit, Tyky kuntosetelit, Smartum saldo, epassi ja TYKY online käyvät maksuvälineenä. Ei käteismaksua.

Ohjaaja: Sylvain Eckhardt

Ilmoittautuminen: Nettilomakkeella

 

Joomla templates by a4joomla