background

Koskimelontaan tarvittavat tekniikat - kurssit 2020

K&C ry järjestää koskimelontaan valmistautuvia kursseja Nokkalan veneilykeskuksessa Oulujoella (tasainen vesi). Kurssit kestävät 2,5 tuntia.

 

- Koskimelontaan tarvittavat tekniikat 1 : ma 6.7.2020 klo 14-16:30 Nokkalassa

- Koskimelontaan tarvittavat tekniikat 2 : to 30.7.2020 klo 16:30-19:00 Nokkalassa

- Koskimelontaan tarvittavat tekniikat 3 : ma 17.8.2020 klo 17:00-19:30 Nokkalassa

- Koskimelontaan tarvittavat tekniikat 4 :  

Kurssi on kaikille avoin ja on niin seuran jäsenille kuin ulkopuolisillekin tarkoitettu. Kurssin tavoite on opettaa kajakin hallinnan perustaitoja, joita tarvitaan  koskimelonnassa (kosken lasku, koskipuljaus ja pujottelu). Kurssin sisältö on lähellä Alkeet II - kurssien sisältöä mutta tällä kurssilla käytetään ketteriä koskikajakkeja. Omaa kalustoa saa tuoda kurssille.  Kurssi on tarkoitettu melojille, joille perusasiat ovat kunnossa (mm. suoraanmelonta), tai ovat käyneet vähintään Alkeet I kurssilla (kurssin sisältö: http://kc.fi/index.php/ajankohtaista/181-melonnan-alkeiskurssit-2011) taikka Alkeet II - kurssilla.

Kurssin jälkeen voi osallistua koskimelonnan johdatuskurssille.

Kurssin sisältö:

- erilaiset kaarivedot: kokonainen sviippi, puolisviippi, peräsviippi

- peräohjaukset : mela peräsimenä, takavedot

- duffekit ja duffekki-veto yhdistelmät (mm. s-veto)

- sivuttain melonta vauhdilla (sivuduffekki) ja ilman vauhtia (kahdeksikko-tekniikka)

- kurssilla käytetään poijuilla tai pujotteluporteilla merkittyä ratoja ja kurssin päätteeksi melotaan tekniikkarataa läpi, käyttäen kurssilla opetettuja taitoja mahdollisiman monipuolisesti.

- kajakin kallistaminen ja tasapainon hallinta. Lantioalueen joustavuuden merkitys tasapainon hallinnassa. Tuennat.

 

Ylätuennan harjoittelu 7.7.2017. Ylätuennan opetteluun kuuluu  yrittämistä, rajojen testaamista ja välillä kaatumista. Rohkea asenne auttaa! 

 

 

 

Ohjaajana toimii Sylvain Eckhardt

Hinta on seuraan kuulumattomilta 40€/hlö, jäseniltä 20€/hlö, alle 16v 10€. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja TYKY kuntosetelit käyvät maksuvälineenä, sekä e-passi ja Smartum Saldo verkkomaksupalvelut.

Ilmoittautuminen
Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi voidaan perua jos osallistujia on liian vähän. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella. LINKKI

2021  Melontaseura K&C ry   globbers joomla templates