K&C järjestää Suomen melonta- ja soutuliiton ohjaajakurssin pe 16.7.  - su 18.7.2021 Oulujärven melontakeskuksessa retkiolosuhteissa.

Koska K&C tarvitsee jatkuvasti ohjaajia koulutus on jäsenille ilmainen tietyillä ehdoilla. Lue ehdot hinnat osiossa alempana.  Koulutukseen voi osallistua ilman tukea ja K&C:n jäsenet saavat joka tapauksessa alennuksen kurssinhinnasta.

Koulutukseen voi myös osallistua ilman, että haluaa toimia jatkossa ohjaajana. Koulutuksen myötä kehittyvät melontataidot ja kurssi tuo tärkeitä turvallisuusasioita esiin, jotka ovat kaikille hyödyllisiä.

 

Kouluttaja: Pekka Harju 

Paikka: Oulujärvi, aloitus Vaalan Melontakeskus, Uitontie 4: 

 

 

Aikataulu

- pe 16.7.2021 klo 14:00-16:30 EPP2 taitokoe

- pe 16.7.2021 klo 17:00 ohjaajakurssi alkaa

- su 18.7.2021 klo 15:00 ohjaajakurssi päättyy

 

Kuvaus

Ohjaajakurssi pidetään retkiolosuhteissa Oulujärvellä. Melontaohjaaja toimii tyypillisesti lyhyiden retkien ohjaajana helpoissa olosuhteissa sekä avustaa koulutuksissa. Koulutuksen pääpaino on turvallisuudessa ja taidon perusteiden opettamisessa. Katso Suomen Melonta- ja soutuliiton kuvaus: https://www.melontajasoutuliitto.fi/koulutus/melonnan-koulutus/ohjaajakoulutus/

 

Ohjaajakurssin sisältö:

- Turvallisuus: turvallisuusohje, olosuhdetietous, turvatarkastus, lainsäädäntö- ja vastuukysymykset, navigoinnin perusteet, pelastautumisharjoitukset

- Opetustaidot: taidon opettamisen perusteet, melonnan peruskurssin taitojen ja tietojen opettaminen

- Melonnan yleistietous: kalusto ja varusteet, taustaorganisaatiot, ympäristötietous, jokamiehenoikeudet ja -velvollisuudet

- Ohjaaminen: aikuisryhmän ohjaamisen perusteet, ryhmän ohjaaminen vesillä

 

Ennakkovaatimukset:

- 18v. ikää

- Normaali, melonnan mahdollistava terveydentila ja fyysinen kunto.

- 200m uimataito. Ei tarvita erillistä todistusta, oma ilmoitus riittää.

- Vähintään yhden vuoden melontakokemus sekä kokemusta melonnan ohjaamisesta  tai opettamisesta, esim. apuohjaajana toimimisesta. Todistusta ei tarvita, oma vapaamuotoinen ilmoitus riittää.

- Sujuva kajakin käsittelytaito. taito osoitetaan ennakkoon suoritetullaEPP2 tason taitokokeella.  Lue lisää taitokokeista. EPP2 voi suorittaa paikan päällä pe 16.8.2021 klo 14:00-16:30 (muista ilmoittautua kokeeseen).

 

Ilmoittautumiset 4.7.2021 mennessä:  LOMAKKEELLA. Muista ilmoittautua perjantain EPP2 taitokokeeseen, mikäli on tarvetta.  Osallistuminen on mahdollista perua 14vrk ennen tilaisuutta, tällöin maksu palautetaan.Tämän jälkeen osallistumismaksusta palautetaan vain 50%. Peruutuksista on aina ilmoitettava. Maksua ei palauteta ilmoittamatta pois jääville. Sairastapauksissa palautamme koko maksun (lääkärintodistus pitää toimittaa). kaikissa peruutuksissa pidätämme hallintokulut 15€.

Osallistujille toimitetaan ennakkoon tarkempi aikataulu, ohjeet, ennakkotehtävät sekä maksuohjeet.

 

Osallistujamäärä: 4-8 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Vakuutus: kurssi ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Huolehdithan, että sinulla on tapaturmavakuutus.

 

Kurssin hinta (Maksut sisältävät koulutuksen ja kurssimateriaalin ja rekisteröinnin liittoon).

- K&C:n ulkopuolisille 210€

- K&C:n jäsenille ilman seuran tukea 160€

- K&C:n jäsenille seuran sitovalla tuella: 0€. Koulutus ja EPP2 taitokoe ovat ilmaisia, mikäli osallistuja saa kurssitodistuksen ja sitoutuu ohjaamaan 10 tuntia seuran eri toiminta-alueilla (alkeiskurssit, rentomelonnat, yleisömelonnat, erilaiset harjoitukset). Ohjauksista on sovittava toiminnanjohtajan kanssa.

 

EPP2 taitokokeen hinta

- K&C:n ulkopuolisille 40€

- K&C:n jäsenille ilman sitovaa tukea: 25€

- K&C:n jäsenille sitovalla tuella: 0€ (lue ehdot yllä)

 

Joomla templates by a4joomla