K&C ry järjestää erilaisia koskimelontaan valmistautuvia tekniikkakursseja Nokkalan veneilykeskuksessa Oulujoella sileällä vedellä. Uutuutena tänä kesänä 2021 Koskimelontaan tarvittavat tekniikat - peruskurssin lisäksi on nyt tarjolla tämä syventävä tekniikkakurssi (2 tuntia).

 

- Koskimelonnan edistyneet tekniikat nro 1: to 28.7. klo 17-19 Nokkalassa

- Koskimelonnan edistyneet tekniikat nro 2: ajankohta auki

 

Kurssi on kaikille avoin ja on niin seuran jäsenille kuin ulkopuolisillekin tarkoitettu. Kurssin tavoite on syventää kajakin hallinnan perustaitoja koskimelontaan (koskenlasku ja -puljaus).

Kurssi on tarkoitettu melojille, jotka ovat käyneet vähintään Koskimelontaan tarvittavat kurssilla (http://kc.fi/index.php/kurssit-ja-palvelut/27) tai on vastaavat taidot.

 

Kurssin sisältö:

- kajakin kallistaminen ja tasapainon hallinta. Tuennat ja ylätukikäännös. Kertaus ja syventäviä harjoituksia.

- tehokas eteenpäinmelonta ja sen merkitys koskenlaskussa

- kajakin ohjaaminen koskenlaskussa : duffekit ja duffekki-veto yhdistelmät (mm. s-veto), sivuttain siirtyminen vauhdilla (sivuduffekki)

- kajakin asenot (kallistus, nojaus eteen taakse) ja melanvedot, ajoitus.

- akanvirrat: miten pysähtyä tehokkaasti ja tarkasti akanvirtaan

- kurssilla käytetään poijuilla tai pujotteluporteilla merkittyä ratoja ja kurssin päätteeksi melotaan tekniikkarataa läpi, käyttäen kurssilla opetettuja taitoja mahdollisiman monipuolisesti.

 

Ohjaajana toimii Sylvain Eckhardt

Hinta on seuraan kuulumattomilta 30€/hlö, jäseniltä 15€/hlö, alle 16v 10€. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, TYKY kuntosetelit, Edenred Virikesetelit käyvät maksuvälineenä, sekä ePassi, SmartumPay, Edenred ja  Eazybreak mobiilimaksut.

Ilmoittautuminen
Kurssille otetaan max. 6 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi voidaan perua jos osallistujia on liian vähän. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella. LINKKI

Joomla templates by a4joomla