Kuvaus: Kurssi kestää 2 tuntia  ja se pidetään Tukkisaaressa. Tämä tekniikkakurssi on jatko "Merimelonnan edistyneet tekniikat" kurssille, mikäli haluat syventää merikajakin käsittelyä ja melatekniikoita. Merikajakin hallinta perustuu erilaisten melanvetojen (kaarivedot, etuperäsimet, melaperäsimet, yksinkertaiset yhdistelmävedot ym...) ja kajakkin kallistamisen yhdistämiseen. Tällä kurssilla kajakin kallistaminen on jo itsestäänselvyys.

Pääsyvaatimus: LUE HYVIN TARKASTI! Olet käynyt "Merimelonnan edistyneet tekniikat" ja "Tasapaino ja tuennat" kursseilla (klikkaa päästäksesi tarkistamaan kyseisten kurssien sisälllöt), ja harjoitellut kyseisellä  kurssilla käytyjä tekniikoita omatoimisesti vähintään 10 tuntia, tai sinulla on vastaavat taidot. Muun muassa kajakin kallistus ja perustuennat ovat jo harjoiteltua ja KUNNOSSA

Aika:

- kurssi 1 : pe 16.9.2022 klo 17-19 Tukkisaaressa

- kurssi 2 : ajankohta auki

- kurssi 3 : ajankohta auki

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tukkisaaren vaja
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karttatiedot ©2014 Google
 
 
Kartta
Satelliitti
Earth

 

Kurssin sisältö:

- Yhdistettyjä vetoja ja kallistus, kuten esimerkiksi S-veto (etuperäsin-kaariveto-melaperäsin) ja kallistuksen vaihto kesken vetoa, tuennat.

- Reipas kallistus vauhdissa ja tuennat: alatukikäännös ja ylätukikäännös

 

Tässä videossa alatuki ja ylätukikäännökset sekä yhdistetty S-veto :

Osallistujamäärä: Kurssille otetaan maks 6 osallistujaa.

Hinta: Seuraan kuulumattomilta 30€/hlö, jäseniltä ja ennen kurssia jäseneksi liittyviltä 15€/hlö. Oulun korkeakoululiikunnan sporttipassilla 15€/hlö. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Hinta sisältää kaluston (kajakki, aukkopeite, mela, kelluntaliivit) ja opetuksen.

Varusteet: Omilla välineillä voi osallistua. Seuralta voit lainata kurssin ajaksi (myös mikäli et kuulu seuraan) kajakit, melat, liivit ja aukkopeitteet.  Kajakin kallistukset tarkoittavat aina rajojen testaamista ja kaatuminen on aina mahdollinen ja jopa suositeltava, joten kelin mukainen vaatetus on suositeltava. Alkukesällä märkä- tai kuivapuku ovat hyviä, kesämmällä pärjäät vähemmälläkin, sillä vesi on ehtinyt lämmetä.

Maskuvälineet:

- Tilisiirto

- Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit

- Smartumin saldo verkkomaksupalvelu

- Tyky kuntosetelit

- Tyky online

- Epassi verkkomaksupalvelu (http://epassi.fi)

- Edenred

- Eazybreak

 Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. K&C ry:llä on oman toimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

 Ilmoittautuminen: NETTILOMAKKEELLA . Peruutuspaikkoja tulee aina jonkin verran, joten kannattaa ilmoittautua varasijoille, vaikka kurssit olisivat jo täynnä.

Joomla templates by a4joomla