K&C järjestää grönlantilaismelontklinikan Raatin uimahallissa klo 17:15-20:00

Kouluttaja: grönlantilaismelontaan erikoistunut Tatu Hirvonen 

Kurssilla perehdytään grönlantilaismelonnan perusteisiin keskusteluiden ja harjoitteiden kautta. Tule etsimään tapoja tehdä melomisesta kevyttä, luonnollista ja tehokasta. Kurssi poikkeaa tavallisista kursseista, sillä tällä kurssilla ei ole tiettyä runkoa, mitä noudatetaan tarkkaan. "Tule ja kysy Tatulta mitä haluat tietää ja oppiaa" kuvaa paremmin tätä kurssia.

Paikalla grönlatilaismelontavälineistöä kokeiltavaksi.

Huom! Kurssin teoriaosuus alkaa jo klo 17:15 uimahallin kahviossa (1. krs) josta siirrytään normaalivuoron puitteissa altaalle treenaamaan grönlantilaismelojen kanssa klo 18:30-20:00. 

Lue grönlantilaismelonnasta ja Tatusta Tatun blogissa: http://www.pikkulahdenpalvelut.fi/blogit/27

Ilmoittautuminen

Kurssille otetaan max. 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi voidaan perua jos osallistujia on liian vähän. Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella. LINKKI

Hinta: 20€ K&C:n jäsenille ja 40€ K&C:n ulkopuolisille. Hinta on hieman korkeampi kuin tavalliset kurssit, koska "vieraileva tähti" kouluttaja Tatu tulee Raahesta ja hänelle maksetaan korvauksia. Oulun korkeakoulun sporttipassilla hinta on myös 20€/hlö. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen mutta vasta kun osallistuja on saanut kuittausta, että ilmoittauminen on tullut perille ja mahtuu kurssille mukaan. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä TYKY kuntosetelit käyvät maksuvälineenä (setelit tuodaan paikan päälle). Lisäksi Smartum saldo, TYKY online ja e-passi verkkomaksupalvelut käyvät. 

Tilisiirtotiedot:

Summa: 20€ tai 40€

Tilinumero:   FI47 8000 1370 6578 36.

Maksun saaja: K&C ry

Viite: 17 200

 

Joomla templates by a4joomla