K&C ry järjestää "tasapaino ja tuennat - kursseja Raati uimahallissa, Nokkalassa tai Tukkisaaressa. Kurssit kestävät yhteensä 2 tuntia ja käytäntö vesillä/altaassa 1,5t.

- Tasapaino ja tuennat merimelojille : ma 2.8.2021 klo 13:30 - 15:30 Tukkisaaressa

Tasapaino ja tuennat : la 27.11.2021 Raatin uimahallissa klo 18:00 - 20:30

- Tasapaino ja tuennat 3 :

- Tasapaino ja tuennat 4 :


Kurssin kuvaus ja sisältö

Kurssi on kaikille avoin ja on niin seuran jäsenille kuin ulkopuolisillekin tarkoitettu. Kurssin tavoite on opettaa tasapainon hallinnan perusteita sekä perustuentoja. Kurssi on hyödyllinen sekä meri- , että koskimelojille. Uimahallissa käytetään pääsääntöisesti poolo- tai koskikajakkeja, koska hallilla on vain kaksi merikajakkia. Kajakkien valinta tehdään osallistujien kesken ja osallistujien toiveiden mukaan. Kurssi sopii erinomaisesti eskimokäännöksen perusteet - kurssille valmistautumiseksi.

- tasapainon hallinta kuivaharjoitteluna: perusteet, lantion joustavuuden merkitys.

- tuentojen perusteet kuivaharjoitteluna.

- kajakin kallistaminen ja tasapainon hallinta altaassa/vesillä. Lantioalueen joustavuuden merkitys tasapainon hallinnassa.

- tuennat : ylätuki ja alatuki


Opetusvideot

- Ala- ja ylätuenta (low ja high brace englanniksi): 

- Kallistaminen tai nojaaminen (koskimelonta) - Balancing edging and leaning:

- Kallistaminen ja nojaaminen (merimelonta) - How to edge and lean a (sea)kayak

Ylätuennan harjoittelu K&C:n "koskimelontaan tarvittavat tekniikat" - kurssilla 7.7.2017. Ylätuennan opetteluun kuuluu  yrittämistä, rajojen testaamista ja välillä kaatumista. Rohkea asenne auttaa! 


Opetusmateriaalia (melontaopas : https://www.kayakpaddling.net/fi/)

- Tuentojen perusteet: https://www.kayakpaddling.net/fi/4-1

Kouluttaja Sylvain Eckhardt


Hinta on seuraan kuulumattomilta 30€/hlö, jäseniltä sekä Oulun korkeakoululiikunnan sporttipassilla 15€/hlö, alle 16v 10€. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit ja TYKY kuntosetelit käyvät maksuvälineenä, sekä e-passi ja Smartum Saldo verkkomaksupalvelut.


Ilmoittautuminen
Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi voidaan perua jos osallistujia on liian vähän. Ilmoittautuminen tapahtuu NETTILOMAKE

Joomla templates by a4joomla