Kuvaus: K&C:n lapsille ja nuorille on jälleen tarjolla säännöllistä ohjattua toimintaa. Nuorten kerhossa harjoitellaan leikkimielisesti ja monipuolisesti. Pääsääntöisesti melonnat pidetään Nokkalassa, mutta silloin tällöin muualla, esimerkiksi Tukkisaaressa merikalustolla, koskessa tai käydään kokeilemassa surffimelontaa merellä kajakeilla ja myös SUP laudoilla. Toiminta on leikkimielistä, mutta tehdään paljon muutakin kuin vain leikkejä. Harjoitellaan esimerkiksi tasapainoilua, kajakin hallintatekniikoita, tuentoja, tarvittaessa rullausta, freestylen alkeita, kanoottipujottelua rautasillan radalla tai Tulikurkussa ja paljon muutakin. Tavoite on opettaa melontatekniikkaa ja kaikki tapahtuu ilman painetta osallistujien tahdon ja hauskanpidon kautta. Paikalla on pääsääntöisesti kaksi ohjaajaa (Meeri Toppinen ja apuohjaaja).

Mahdollisesti jaetaan tasoryhmiin ja on mahdollista opetella syventäviä taitoja esimerkiksi slalom- tai freestylemelonnasta.

Ikäsuositus: 10-18 v

Paikka: pääsääntöisesti Nokkala, mutta välillä myös Tukkisaari, Nallikari, lähikosket. Näistä kerroista kun melonta ei pidetä Nokkalassa ilmoitetaan erikseen.

Vetäjä: Meeri Toppinen. Apuna myös Sylvain Eckhardt sekä seuran nuoria apuohjaajia.

Aika: Torstaisin 25.5.-14.9.2023 (yhteensä 17 kertaa). Klo 15-17 (to 25.5.-3.8.2023) ja myöhemmin kun koulu on alkanut (vko 32-37), tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin.

Hinta: 50 euroa koko kaudeksi ( 17 kertaa). Maksuohjeet lähetetään s-postitse ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen: lomakkeella

Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 7 0405840845

Esimakua saa katsomalla seuraavia videoita:

 

Nuorten koskimelontaleiri 2020:

 

Melontakoulu 2017:

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla