K&C järjestää "Johdatus koskimelontaan" kursseja. Kurssit pidetään Kipinässä tai Koitelissa vesitilanteesta riippuen.

 

 Video 13.7.2016 pidetystä kurssista Koitelissa:

 

 

- Kurssi 1 : la 10.7.2021 klo 12-15. Kipinässä tai Koitelissa vesitilanteesta riippuen. Lähtö ja kyydit Oulusta kurssipaikalle sovitaan osallistujien kesken. Lähtö Oulusta klo 11 ja paluu noin klo 16-17.

- Kurssi 2: la 7.8.2021 klo 12-15 Kipinässä

- Kurssi 3: la 21.8.2021 klo 12-15 Kipinässä

 

Kuvaus: kurssin tavoite on antaa perustieto/taito koskimelonnasta. Kurssilla keskitytään puljaukseen koskessa, eli kurssin päätavoite on antaa osallistujille eväät itsenäiseen ja turvalliseen hauskanpitoon. Osa on teoriaa ja osa on käytäntöä. Käytännön harjoittelu tapahtuu helpoissa koskissa (I-II lk). Kurssit kestävät 3t.

Pääsyvaatimus: osallistuja on käynyt "koskimelontaan tarvittavat tekniikat", harjoitellut kyseisellä kurssilla käydyt tekniikat, tai on vastaavat taidot. Perehdy kunnolla kurssin sisältöön TÄSTÄ:

Paikka: Kipinänkoski tai Koiteli vesitilanteesta riippuen.

Sisältö:

  • Lossaaminen (virran ylitys) ja virrassa paikalla pysyminen,

  • virtaanmeno (kallistuksella ja tuennalla)

  • kajakin ohjaaminen kosken laskiessa ja akanvirtaan pysähtyminen.

  • Koskiuinti

Osallistujamäärä: Kurssille otetaan max. 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssi voidaan perua jos osallistujia on liian vähän.

Hinta: Seuraan kuulumattomilta 45€/hlö, K&C:n jäseniltä 25€/hlö, Oulun korkeakoululiikunnan sporttipassilla 25€, alle 16v 15€. Osallistumismaksu maksetaan etukäteen, ohjeet saat ilmoittautuessasi. Smartumin liikunta- sekä kulttuurisetelit, Tyky kuntosetelit, Smartum saldo, epassi ja TYKY online käyvät maksuvälineenä. Ei käteismaksua.

Ohjaaja: Sylvain Eckhardt

Ilmoittautuminen: Nettilomakkeella

 

Joomla templates by a4joomla