K&C ry järjestää nuorten koskimelontaleirin 19.-21.6.2023 Kiiminkijoella. Leiri on tarkoitettu  noin 10-18 vuotiaille nuorille ja se pidetään päiväleirinä.

Kuvaus. Rennolla meiningillä pääset tutustumaan koskimelontan ja syventämään omia koskimelontataitojasi. Osallistuaksesi tarvitset aikaisempaa melontakokemusta (sinulla on perustaidot hallussa), sekä hyvän uimataidon (25 m). Aikaisempaa kokemusta koskimelonnasta ei siis tarvitse olla. Leirin aikana tehdään yhteisiä pieniä melontaretkiä Huttukylästä Koiteliin. Koskimelontataidot harjoitellaan ensin helpoissa virtapaikoissa ja siirrytään askel kerrallaan haastavaampiin virtapaikkoihin ja koskiin. Leirin aikana pääset myös tutustuman koskipujotteluun ja koskikrossiin.

Ohjaajat Leirin ohjaajina toimivat Sylvain Eckhardt (Suomen melonta- ja soutuliiton koskiopas) ja Meeri Toppinen (Suomen melonta- ja soutuliiton melontaohjaaja).

Aikataulut: Joka päivä leiri alkaa klo 10 ja päättyy klo 17 Koitelinkosken parkkipaikalla. Yhteiset kyydit ym käytännön asioita järjestetään osallistujien kesken. Osallistujat huolehtivat omista juomista ja eväistä. Koitelissa on nuotiopaikkoja sekä jäätelökioski.

Ilmoittautumiset Lomakkeella Maksimi osallistujamäärä on 12

Hinta: 110€ (80€ seuran jäsenille). Maksuohjeet lähetetään ilmoittautumisten jälkeen.

Tiedustelut: Sylvain: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040-5840845 )

K&C:n jäsenyys: Mikäli et ole vielä jäsen on mahdollista liittyä seuraan leirin yhteydessä.  Lue lisää K&C:n jäsenyydestä täältä.

 

Tässä pari videota viime vuoden leiriltä:

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla