Kuvaus: Kurssi kestää 2 tuntia ja se pidetään Tukkisaaren edustalla. Kurssilla keskitytään kaksikkomelontaan ja tavoite on antaa kurssilaisille laajan kirjon perustekniikoista, joilla voi hallita avokanoottia, myös virtaavassa vedessä. 

Aika:

kurssi nro 1: ti 25.7.2023 klo 17-19 Tukkisaaressa

  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tukkisaaren vaja
 
 
Karttatiedot ©2014 Google
 
 
Kartta
Satelliitti
Earth

 

Kurssin sisältö: Ennen vesille menoa käydään teoria läpi ja kuten kajakkimelontakursseilla käydään perustekniikkaa läpi rannassa kuivaharjoitteluna ennen vesille menoa. Sisältö: suoraanmelonnan perustekniikka, kanootin ohjaaminen J- ja C-vedoilla , peräohjauksilla, puolikaarivedoilla, etuperäsimellä, sivuttainmelonta (vauhdissa ja paikalla), taaksepäin melonta ja kanootin pysäyttäminen. Opetuksessa käytetään poijuilla merkittyjä ratoja. 

Osallistujamäärä: Kurssille otetaan 4-10 osallistujaa.

Kalusto: Seura omistaa vain 3 avokanoottia,  mutta on mahdollista saada lisää kanootteja. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä onko sulla oma kanootti vai tarvitsetko seuran kalustoa.

Hinta: 40€ (20€ K&C:n jäsenille ja Oulun Korkeakoululiikunnan sporttipassilla). Maksuohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen. Maksuvälineinä käy tilisiirto, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum saldo verkkomaksupalvelu, epassi verkkomaksupalvelu, TYKY kuntosetelit ja TYKY Online verkkomaksupalvelu

Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. K&C ry:llä on oman toimintansa
kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

Ilmoittautumiset: lomakkeella 

Tiedustelut ja lisätietoja: sylvain.eckhardt(at)kc.fi tai puhelimitse (040-5840845)

Joomla templates by a4joomla