background

K&C:n KOULUTTAJAT

K&C:n KOULUTTAJAT

K&C:ssä on monipuolisesti ohjaajia, kouluttajia ja toimijoita. Tässä lyhyitä esittelyitä meidän kouluttajistamme.

 

Sylvain Eckhardt

Toiminnanjohtajammme Sylvain vastaa seuran kurssitoiminnasta ja kurssien sisällöistä. Sylvainilla on pitkä melontatausta ja on harrastanut pitkään kanoottipujottelua ja kilpaillut kansainvälisellä tasolla. Sylvainin vahvuus on aina ollut koskimelonta ja vuosien varrella on kehittynyt monipuolisesti kaikkien melontalajien myös  SUP-melonnan tekniiset taidot. Koski- ja merikajakin sekä avokanootin tai SUP-laudan käsittely on ollut nopea sisäistää monipuolisen melontataustansa ja kokemuksien ansioista. Vuorovaikutus, kannustava asenne, asiantuntemus ja tietysti hauskanpito ovat avainasiat Sylvainin opetuksissa. Sylvain on entisen Suomen Kanoottiliiton melontaohjaaja ja Ranskan kanoottiliiton kanoottipujotteluvalmentaja II taso.

 

Pekka Harju

Pekka on innokas retkimeloja, joka on toiminnut seurassa erilaisilla kursseilla ohjaajana, sekä retkien ja iltamelontojen vetäjänä. Kuten muutkin seuran aktiiviset retkimelojat, hän on innostunut grönlantilaistekniikkoihin ja on harjoitellut ahkerasti monenlaisia "rullaustekniikoita", kuten grönlantilaismelonnassa kuuluu sanoa. Pekka on Suomen Melonta- ja Soutuliiton melontaopas sekä melontakouluttaja (avovesimelontaan). Pekka on myös NIL:n Sea Kayak Guide ja Sea Kayak Instructor.
NIL Finland on merimelonnan turvallisuuden ja koulutuksen laadun edistämisen puolesta toimiva yhdistys.

 

Iisa Mäenpää

Iisa on Sylvainin tapaan kanoottipujottelun harrastaja ja kilpailee tällä hetkellä kansainvälisillä areenoilla. Iisan vahvuus on tekniinen osaaminen ja iloinen asenne. Iisa toimii alkeiskursseilla ja nuorisotoiminnassa. Iisa on monille seuran junnuille loistava esikuva ja hänen opetustavat ovat aina kannustavia ja innostavia. Iisa on tuore Suomen melonta- ja Soutuliiton melontaohjaaja.

 

Päivi Kunnari

Päivi on aloittanut melonnan 2011 ja on innokas kokeilija. Hän on harrastanut perusretkimelonnan lisäksi myös paljon rohkeutta vaativaa koskimelontaa. Päivi toimii pääosin alkeiskursseilla. Päivin vahvuudet ovat tekniinen osaaminen, sekä kannustava asenne.

 

Ari Ollila

Ari on monipuolinen meloja, joka viihtyy niin joella, koskessa, merellä kuin myös järvelläkin. Melonta on hänelle rakas harrastus ja sen parissa hän on aktiivisesti touhunnut nuoresta pojasta asti. Vuosien mittaan melontakokemusta onkin kertynyt runsaasti monenlaisista retkistä ja melontahetkistä, vaihtelevissa olosuhteissa. Yksi hänen suosikkipaikoistaan on Inarinjärvi, josta hänelle on tullut jokavuotinen retkikohde. Hän on aina halukas oppimaan uutta ja kehittämään taitojaan sekä innokas jakamaan oppimaansa kaikille muillekin. Ari toimii erilaisilla tekniikkakursseilla kuten eskimokäännöskursseilla ja vetää erilaisia retkiä tai koskimelontareissuja.

 

Jari Korva

 

 

2021  Melontaseura K&C ry   globbers joomla templates