HUOM: Yleisömelonnat ovat tältä kesältä päättyneet. Tervetuloa ensi vuonna!
 
Yleisömelonnat pidetään jälleen tänä kesänä Nokkalassa Oulujoella

- Keskiviikkoisin klo 18:00-20:00 (2.6. - 25.8.2021) 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nokkalan veneilykeskus
 
 
Karttatiedot ©2014 Google
 
 
Kartta
Satelliitti
Earth

 

Kuvaus: Yleisömelonnat ovat kaikille avoimia ja antavat mahdollisuuden päästää kokeilemaan melontaa. Ohjaaja antaa pikaopastuksen kuivalla ja pian pääset vesille. Tarkoituksena ei ole opettaa melontataitoa , vaan antaa mahdollisuus tutustua lajiin ja lajin perusteisiin. Näin uusien harrastajien on helppo aloittaa. Ainut pääsyvaatimus on uimataito.

Hinta:

- 8 euroa. Maksuvälineenä käyvät käteinen, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, TYKY kuntosetelit, seuraavat verkkomaksupalvelut : e-passi , Smartum saldo verkkomaksupalvelut ja TYKY-online (todiste näytettävä ennen melontaa!) Jos haluat maksa TYKY onlinella ota yhteyttä, veloitus voidaan tehdä käsin tai kännykän kortinlukijalla.

- Oulun korkeakoululiikunnan sporttipassilla osallistuminen on ilmainen.

- Alle 18v: 4 euroa. Ei ole varsinaista ikärajaa. Uimataito ratkaisee. Alle 15v vanhemman kanssa.

 

Varusteet: Seura tarjoaa varusteet (kajakki/kanootti, aukkopeite, kelluntaliivit, mela). Varavaatteet eivät ole pahitteeksi, lompakko ja kännykkä kannattaa jättää kotiin tai autoon. Avaimet ja silmälasit on hyvä laittaa niin etteivät pääse karkaamaan mahdollisesti kaaduttaessa. Aurinkoisella kelillä lippis ja aurinkolasit ovat suurta plussaa.

Lisää? Kun tuntuu siltä, että haluaa jatkaa harrastusta, kannattaa liittyä seuraan. Seuralla on kalustoa, joten ensimmäisenä ei tarvitse hankkia satojen eurojen edestä varusteita, joista ei tiedä vielä paljoa. Seuran järjestämillä kursseilla ja harjoituksilla pääsee kehittämään melontataitojaan.

Vakuutus: Osallistujat ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

Lisätietoja K&C:n toiminnanjohtajalta (p. 040 5840845 ma-pe klo 9-16, email Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

- Nähdään vesillä! -


MEILLÄ KÄY

TYKY kuntosetelit, Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Edenred virikesetelit:

                    

 

 

SmartumPay mobiilimaksu, ePassi mobiilimaksu,  Eazybreak mobiililiikuntaseteli, Edenred mobiilimaksu, TYKY online:

Smartum Saldo verkkamaksu                         

Joomla templates by a4joomla