Koronatilanne: uimahalliin pääsee toistaiseksi näyttämällä. Koronapassia ei vaadita alle 16-vuotiailta. Lue lisää koronasta kaupungin sivuilta tässä (klikkaa).


Raatin uimahallivuoro

Huom: Vuoromme alkuperäinen aloitusajankohta oli 23.10.2021, mutta jalkapallokauden jatkumisesta johtuen vuoromme on siirretty alkavaksi 13.11.2021.

Jäsenille tarkoitettu uimahallivuoro on Raatin uimahallissa lauantaisin klo 19:00-20:30 (13.11..2021 - 23.4.2022). Uimahalli menee kiinni klo 20:45, joten vuoron jälkeen pitää toimia ripeästi tai lopettaa hyvissä ajoin.

  • Uimahallikaudella pidetään kursseja sekä erilaisia harjoituksia. Pääpainopisteet tule olemaan tasapaino ja tuennat, eskimokäännös ja pelastautumiset. Kurssit ja harjoitukset eivät missään tapauksessa rajoita vuorolle osallistumista ja voi aina tulla vaikka olisi kurssi  tai harjoitus suunniteltu.
  • Pyhistä tai muista syistä peruuntuneista kerroista ilmoitetaan tällä sivulla.
  • Käytössämme melontaa varten ainoastaan syyvä allas, katsomon alla mutta muissakin altaissa voi käydä uimassa vuoron aikana. Vuorot ovat ilmaisia ne ovat tarkoitettu ainoastaan seuran jäsenille. 
  • Allastiloihin pääsee PIN-koodilla. Koodi on sama kuin viime vuonna ja sen voi kysyä puhelimella 040-5840845 tai s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Koodi on voimassa klo 18:30 alkaen.
  • Pukukaappien avaimet ovat valmiina pukukaappien ovissa ja ne toimivat millä tahansa kortilla (esim. kirjasto-, liikkeiden kanta-asiakas-, Oulucard-kortti). Kortti laitetaan oven sisäpuolella olevaan rasiaan, jonka jälkeen voi sulkea oven avaimella. Mikäli omaa korttia ei ole, palvelupisteeltä saa avainkortin lainaan.
  • Kalusto on stadionin ulkokatsomoon johtavassa käytävässä. Aukkopeitot ja liivit ovat samassa paikassa. K&C:n ja OSM:n kajakit ja varusteet ovat yhteiskäytössä. Vuorolle saa tuoda omaa kalustoa aina kun haluaa ja kalusto on pestävä huolellisesti ennen altaasen menoa. Omia kajakkeja ei voida säilyttää uimahallissa ilman erilllistä lupaa. Sukeltajien käytössä oleva iso puinen säilytyslaatikko on oltava vapaa kajakeista ym varusteista. Kulku sähkökaapin ovelle täytyy olla myös vapaa.
  • Jokaisella vuorolla on valvoja, jonka rooli on opastaa kävijöitä (mm. näyttää missä kajakit ja varusteet on ja kertoo missä altaassa voi käydä ja kuinka hallissa toimitaan), sekä toimia yhdyshenkilönä uimahallin henkilökunnan kanssa.
  • Vuoron alussa siirretään rataköydet pois altaasta jos ovat paikoillaan ja vuoron jälkeen siirretään ne takaisin paikoilleen.
  • Tarjolla siis hyvä mahdollisuus harjoitella ja opetella mm. melontatekniikkaa, eskimoita ym. Vuoroilla on yleensä kokeneita melojia, joilta voi kysellä neuvoja.
  • Vuorolla voi myös käydä muissa altaissa uimassa, eli kuntoallas ja lasten altaat ovat myös käytössämme.

 

Vuorojen jako ilmoitetaan aina tällä sivulla. Seuraavat vuorot on jaettu:

- la 13.11.2021 : yleisvuoro ja perehdyttämistilaisuus

- la 20.11.2021 : yleisvuoro ja "kajakkirullauksen perusteet" - kurssi

- la 27.11.2021 : yleisvuoro ja "tasapaino ja tuennat" - kurssi

- la 4.12.2021 : yleisvuoro ja "kajakkirullauksen perusteet" - kurssi

- la 11.12.2021 : yleisvuoro. Huom: koronapassin tarkastus aulassa

- la 18.12.2021 : yleisvuoro ja paripelastusharjoitus. Harjoitus on ilmainen ja teoriaosuus alkaa klo 18:00 yläkerran kahviossa. Ei tarvitse ilmoittautua ja voit tulla suoraan altaaseen , mikäli sinulla on jo kokemusta, etkä tarvitse teoriaosuutta. Kyseessä on harjoitus eikä kurssia ja se sopii niin kokeneille kuin aloittaville meloille. Ohjaajina toimivat Miia Mikkonen, Visa Tapio, Sylvain Eckhardt ja mahdollisesti myös muita seuran ohjaajia/aktiiveja. Huom: koronapassin tarkastus aulassa

- la 25.12.2021 :  PERUTTU, uimahalli on kiinni

- la 1.1.2022 : PERUTTU, uimahalli on kiinni

- la 8.1.2022 : PERUTTU koronaepidemian takia.

- la 15.1.2022 : yleisvuoro normaalisti. Huom: koronapassin tarkastus aulassa

- la 22.1.2022 : yleisvuoro normaalisti. Huom: koronapassin tarkastus aulassa

- la 29.1.2022 : yleisvuoro ja "kajakkirullauksen perusteet" - kurssi

 

Joomla templates by a4joomla