K&C ry järjestää nuorten koskimelontaleirin 14.-16.6.2021 Kiiminkijoella. Leiri on tarkoitettu ainoastaan 10-18 vuotiaille K&C:n jäsenille ja se pidetään päiväleirinä. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti aikaisempaa koskimelontakokemusta omaaville. Mukaan pääsee myös ilman koskimelontakokemusta, mutta leirin vetäjät harkitsevat nuorten aikaisempien kokemuksien ja edellytyksien mukaan. Rohkea asenne, itsenäinen kaluston käsittely sekä tekninen osaaminen ratkaisevat.

Ohjaajat Leirin ohjaajina toimivat Iisa Mäenpää ja Sylvain Eckhardt.

Aikataulut: Joka päivä leiri alkaa klo 10 ja päättyy klo 17 Koitelinkosken parkkipaikalla. Yhteiset kyydit ym käytännön asioita järjestetään osallistujien kesken. Osallistujat huolehtivat omista juomista ja eväistä. Koitelissa on nuotiopaikkoja.

Ilmoittautumiset Lomakkeella

Hinta: 80€/osallistuja. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautumisten jälkeen.

Tiedustelut: Sylvain: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040-5840845 ), Iisa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. /  

K&C:n jäsenyys: Mikäli et ole vielä jäsen on mahdollista liittyä seuraan leirin yhteydessä.  Lue lisää K&C:n jäsenyydestä täältä.

 

Tässä pari videota viime vuoden leiriltä:

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla