Nyt junnut vesille joka torstai!

K&C järjestää nuorille viikoittaisia melontoja torstaisin klo 15–16.30 viikoilla 22-31 (2.6.-4.8.) ja klo 16–17.30 viikoilla 32-36 (11.8.–8.9.). Paikka on pääosin Nokkalan veneilykeskus, mutta välillä melonnat pidetään muualla, esimerkiksi Nallikarissa jos on sopivia surffikelejä.

Junnumelonnoissa tarjotaan lapsille ja nuorille mahdollisuus tutustua melontaan turvallisesti ja leikkimielisesti. Myös tekniikan opettelu kuuluu junnumelontoihin, mutta kuten melontakouluissakin, taitojen opettaminen tapahtuu leikkien ja leikkimielisten tehtävien kautta. Junnumelontoihin kuuluu tutustuminen melonnan eri lajeihin kuten kanoottipoolo (hauska pallopeli kanajkeilla), kanoottipujottelu eli slalom (olympialaji), rento retkimelonta tai vauhdikas surffimelonta merellä.

Hinta:

- En ole vielä K&C:n jäsen: 25€/vuosi (vaatii ilmoittautumista lomakkeella) ja hintaan sisältyy K&C:n jäsenyys tai 5€/kerta (ei tarvitse ilmoittautua ja maksetaan paikan päällä ohjaajalle). Kertakäynnit ainoastaan silloin kun junnumelonnat pidetään Nokkalassa.  

- Olen jo jäsen: junnmelonnat ovat ilmaisia! Osallistuminen vaatii ilmoittautumista kuitenkin!

Ilmoittautumisetlomakkeella 

Ilmoittautumiset yksittäisiin harjoituksiin: Nimenhuuto palvelun kautta . Pyydetään ilmoittautumaan joka kertaan, niin tiedetään onko osallistujia tulossa.

Pääsyvaatimukset: ei tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta uimataito vaaditaan. 

Tiedustelut: Sylvain Eckhardt ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen , puh: 040-5840845) 

Ajankohtaista tietoa junnumelonnoista (perutuksia, muutoksia, paikka): 

- Muista ilmoittautua Nimenhuutoon!

Joomla templates by a4joomla