background

Koululaismelonnat 2017

K&C ry järjestää jälleen Oulun alueen koululaisille suunnattua melontaopetusta Nokkalan veneilykeskuksessa (Laanilassa, lähimmän rakennuksen osoite on Hintantie 18). Tarvittaessa voimme järjestää melonnat muualla, mutta kaluston siirrosta veloitetaan lisämaksua. Pyydä tarjous toiminnanjohtajalta.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nokkalan veneilykeskus
 
 
Karttatiedot ©2014 Google
 
 
Kartta
Satelliitti
Earth

 

Koululaismelonta on hyvä tapa tutustua monipuoliseen melontaan. Melonnat kestävät 1-1,5 t ja sisältö on seuraavanlainen:

- tutustuminen varusteisiin (kelluntaliivit, aukkopeite, mela, kajakki)

- lyhyt kuivaharjoittelu (melaote, melan "pyörittäminen", suoraanmelonnan tekniikka sekä ohjausvedot)

- vapaa kokeilu Oulujoella, jonka jälkeen lyhyt lenkki tai sopimuksen mukaan lisää melontatekniikan opettelua.

- erikoistoiveita saa esittää, jos esimerkiksi haluaa meloa myös avokanooteilla, koskikajakeilla, SUP-laudalla, harjoitella enemmän tekniikkaa, puhua melonnan historiasta, kokeilla kanoottipooloa (pallopeli kajakeilla) tai pujottelua (melonnan olympilaji ratamelonnan lisäksi) jne.

Hinta: 10 euroa/oppilas (20€/oppilas jos kestää 2 tuntia) ja hinta sisältää kaluston  (kajakki/kanootti, mela, aukkopeite, kelluntaliivit) ja opetuksen.

Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. K&C ry:llä on oman toimintansa
kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

Lisätietoja koululaismelonnoista saa K&C:n toiminnanjohtajalta Sylvain Eckhardtilta puhelimitse (040 5840845 mieluiten ma-pe klo 9-16), tai s-postitse ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ).

2019  Melontaseura K&C ry   globbers joomla templates