K&C ry järjestää jälleen Oulun seudun koululaisille suunnattua melontaopetusta Nokkalan veneilykeskuksessa (Laanilassa,  Hintantie 18b). Tarvittaessa voimme järjestää melonnat muualla, mutta kaluston siirrosta veloitetaan lisämaksua (pyydä tarjous toiminnanjohtajalta).

Paras aika on toukokuun puolivälin jälkeen. Vesi on alkukesällä vielä kylmä ja päällä kannattaa olla perusulkoiluvaatteita. Mukana on hyvä olla vaihtovaatteet. Meloessa kastuu aina jonkin verran ja kaatuminen on aina mahdollista , varsinkin kun aletaan testailemaan tasapainoa ja rajoja. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nokkalan veneilykeskus
 
 
Karttatiedot ©2014 Google
 
 
Kartta
Satelliitti
Earth

 

Koululaismelonta on hyvä tapa tutustua monipuoliseen melontaan. Melonnat kestävät noin 1 tunti (1 t vesillä, kokonaiskesto 1,5t) ja sisältö on seuraavanlainen:

- varusteiden jako (kelluntaliivit, aukkopeite, mela, kajakki)

- lyhyt kuivaharjoittelu (melaote, melan "pyörittäminen", suoraanmelonnan tekniikka sekä ohjattavat vedot)

- vapaa kokeilu Oulujoella, jonka jälkeen lyhyt lenkki tai sopimuksen mukaan lisää melontatekniikan opettelua. Leikkimielisiä tehtäviä, tasapainoilua, kajakkiakrobatiaa  ym hauskaa luvassa.

Hinta: 8 €/oppilas (20€/oppilas jos kestää yli 2 tuntia) ja hinta sisältää kaluston  (kajakki/kanootti, mela, aukkopeite, kelluntaliivit) ja opetuksen.

Maksutavat: paikan päällä käteinen, mobilepay jos oppilaat maksavat itse tai lasku (myös e-laskutus), mikäli koulu on maksaja

Vaihtoehtoiset opastukset. Erikoistoiveita saa esittää, jos esimerkiksi haluaa meloa avokanooteilla, koskikajakeilla, SUP-laudoilla, merikajakeilla, harjoitella enemmän tekniikkaa, puhua melonnan historiasta, kokeilla kanoottipooloa (pallopeli kajakeilla) tai pujottelua (melonnan olympilaji ratamelonnan lisäksi) jne. Myös Tukkisaaresta voimme järjestää melontatunteja merikajakeilla ja keskittyä enemmään retkeilyyn. Tukkisaaresta suosituimmat reitit ovat Tukkisaari-Mustasalmi tai Pikisaaren kierto. Tukkisaaren melontatunnin hinta on 10€/oppilas

Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. K&C ry:llä on oman toimintansa
kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

Lisätiedot. Puhelimitse (040 5840845 ma-pe klo 9-16), tai s-postitse ( Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ).

Joomla templates by a4joomla