background

Yleisömelonnat kesä 2018

  HUOM: YLEISÖMELONNAT OVAT NYT PÄÄTTYNEET (lisätty 4.9.2018). Ensi vuonna uudestaan! 

 

Yleisömelonnat pidetään jälleen tänä kesänä Nokkalan veneilykeskuksessa kahdesti viikossa.

- Keskiviikkoisin klo 18:00-20:00 (13.6. -  29.8.2018) 

- Torstaisin klo 13:00-14:30 (7.6. - 30.8.2018)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nokkalan veneilykeskus
 
 
Karttatiedot ©2014 Google
 
 
Kartta
Satelliitti
Earth

 

Kuvaus: Yleisömelonnat ovat kaikille avoimia ja antavat mahdollisuuden päästää kokeilemaan melontaa. Ohjaaja antaa pikaopastuksen kuivalla ja pian pääset vesille. Tarkoituksena ei ole opettaa melontataitoa , vaan antaa mahdollisuus tutustua lajiin ja lajin perusteisiin. Näin uusien harrastajien on helppo aloittaa. 

Hinta:

- 8 euroa. Maksuvälineenä käyvät käteinen, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, TYKY kuntosetelit, seuraavat verkkomaksupalvelut :e-passi , Smartum saldo verkkomaksupalvelut ja TYKY-online (todiste näytettävä ennen melontaa!) Jos haluat maksa TYKY onlinella ota yhteyttä, veloitus voidaan tehdä käsin tai kännykän kortinlukijalla.

- Oulun korkeakoululiikunnan sporttipassilla osallistuminen on ilmainen.

- Oulun Kiipeilyseuran (OKS91 ry) jäsenille 4 euroa.

- Alle 18v: 4 euroa

 

Varusteet: Seura tarjoaa varusteet (kajakki/kanootti, aukkopeite, kelluntaliivit, mela). Varavaatteet eivät ole pahitteeksi, lompakko ja kännykkä kannattaa jättää kotiin tai autoon. Avaimet ja silmälasit on hyvä laittaa niin etteivät pääse karkaamaan mahdollisesti kaaduttaessa. Aurinkoisella kelillä lippis ja aurinkolasit ovat suurta plussaa.

Lisää? Kun tuntuu siltä, että haluaa jatkaa harrastusta, kannattaa liittyä seuraan. Seuralla on kalustoa, joten ensimmäisenä ei tarvitse hankkia satojen eurojen edestä varusteita, joista ei tiedä vielä paljoa. Seuran järjestämillä kursseilla ja harjoituksilla pääsee kehittämään melontataitojaan.

Vakuutus: Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. K&C ry:llä on oman toimintansa kattava järjestäjän vastuuvakuutus.

Lisätietoja K&C:n toiminnanjohtajalta (p. 040 5840845 mieluiten ma-pe klo 9-16).

- Nähdään vesillä! -

2019  Melontaseura K&C ry   globbers joomla templates