Päivitetty 04.02.2023


K&C ry järjestää monipuolisesti erilaisia melontakursseja. Kurssit ovat tarkoitettu niin seuran jäsenille kuin ulkopuolisillekin. Maksupolitiikka suosii kuitenkin seuran jäsenyyttä, sillä jäsenet pääsevät osallistumaan kursseille edullisemmin.

Lisäksi järjestämme tilauskursseja. Jos haluatte tilata kurssin omalle porukalle, tarjoamme valmiita kuipaketteja. Tutustu tarjontaan tai ota yhteyttä toiminanjohtajaan puhelimitse (040-5840845) tai sähköpostitse (sylvain.eckhardt (ät) kc.fi)

Oletko ajatellut antaa lahjaksi K&C:n melontakurssin? Teemme lahjakortteja, pyydä oma lahjakortti toiminnanjohtajalta! Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu nettilomakkeilla. Linkit kurssikohtaisiin lomakkeisiin löytyvät kurssisivuilta.

Alkeiskurssikokonaisuus (alkeet I + alkeet II) vastaa edelleen virallisesti Suomen Melonta- ja Soutuliiton Meloja 1 -melonnan peruskurssia. Jos suoritat samana kesänä alkeet I + II, saat halutessasi EPP1 kortin (eli Meloja 1 -taitokortin). Meillä on edelleen mahdollisuus käydä alkeet I ja II erikseen.

K&C:n melojan polku

K&C:n melojan polku perustuu järjestemälliseen ja monipuoliseen kurssitarjontaan. Kurssitoiminnassa edetään aina askel kerralla, kurssilta kurssille (kaavassa alhalta ylös). Melojan polku perustuu myös siihen, ettö kurssien välillä harjoitellaan kursseilla käydyt asiat siihen asti, että ovat kunnossa. Silloin vasta voi päästä seuraavalle tasolle. Jokainen oppii omalla tavalla ja omalla vauhdilla, joten on vaikea tietää, kuinka pitkää harjoittelujakso täytyy olla, että voi edetä seuravan tason kursille. Yleisesti ottaen kymmenkunta tuntia on aika sopiva. Meloja voi harjoitella joko omatoimisesti tai ohjatuissa treeneissä, esimerkiksi harjoituskerhossa

Eri kursseille voi myös osallistua ilman, että alemman tason kursseilla olisi käyty. Osallistujalla täytyy silloin olla riittävä tekniikkataso ja varsinkin hyvä tietämyys omasta tasosta. Kannattaa perehtyä kunnolla kurssien sisältöihin ja pääsyvaatimuksiin.

- Tasapaino ja tuennat nro 1 : la 11.2.2023

 


MEILLÄ KÄY

TYKY kuntosetelit, Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Edenred virikesetelit:

                   

 

 

SmartumPay mobiilimaksu, ePassi mobiilimaksu,  Eazybreak mobiililiikuntaseteli, Edenred mobiilimaksu, TYKY online:

                          

 

 

Joomla templates by a4joomla